Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2019 » Arhitectura spațiului interior / Amenajări Horeca
ro | en
Nominalizare

Terasa Ginger Sushi

Autori: arh. Andreea Maria Marinescu
Andreea Marinescu Arhitectura

Colaboratori
Coordonatori: Adrian Adam, Yavor Michev, Mugurel Feiszes, Romică Puschiaza, Adrian Debruyker, Paul Popescu
Execuție: Publimpres - Tudor Migia
Mobilier: F2Moir, Sidora Metal
Iluminat: ProfilistLed/Ataș
Foto: Radu Malașincu

Beneficiar: București Turism / Radisson Blu Hotel

Like

Comentariul autorului

Un 'spațiu acoperit', 'așezat', delicat, ușor, fluid, rafinat, emană energia proaspătă a desișului de bambus, prin care încă mai întrezărești cerul. Pare că se naște o atmosfera creată din texturi, lumină, umbre, transparențe, mișcare, ce poate să își găsească sursa de inspirație în cultura japoneză. Plafonul fluid din pânze translucide 'agățate' de structură, oferă umbră în timpul zilei, iar noaptea se transformă intr-o lampă uriașă ce luminează în curtea interioară a hotelului.