ro | en
Evocasa Armonia: Ansamblul Rezidențial L. Rebreanu

Evocasa Armonia: Ansamblul Rezidențial L. Rebreanu

Autori: arh. Radu-Petre Năstase
Birou de proiectare: Adest Architecture SRL

Colaboratori:
Structura: ing. Mircea Neacșu
Dezvoltator: KXM

Comentariul autorului

Situat în zona Titan, ansamblul rezidențial Evocasa Armonia a fost primul care a consturit primele turnuri de 14 niveluri din zonă, influențând astfel dezvoltarea economică a împrejurimilor.
Ansamblul rezidențial este alcături din trei turnuri, asigurând astfel un număr de peste 390 de apartamente.
Fiecare unitate locativă dispune de utilitățile necesare unei bune desfășurări a vieții urbane cotidiene. Alături de aceste utilități, ansamblul beneficiază și de o zonă verde considerabilă, amplasată în zona din față a lotului.
Parcarea subterană este dispusă pe două niveluri, asigurând astfel numărul de locuri de parcare necesare și facilitând dispunerea spațiilor verzi supraterane aferente ansamblului.
În plus, în zona dinspre strada principală se remarcă un parc semi-privat ce asigură o atmosferă plăcută și sigură pentru întreaga comunitate.
Fațadele dispun de elemente din metal, realizate special pentru acest proiect, care asigură totodată unitatea proiectului.
În acest an a fost inaugurat și cel de-al treilea turn (turnul C), marcând astfel finalizarea întregului ansamblu rezidențial.Alte lucrări cu aceiași autori: