ro | en
MAsculine

MAsculine

Autori: arh. Cristina Golban, arh. Ana Demian, arh. Andrei Țînțari
Birou de proiectare: DSD DESIGN

Colaboratori: Furnizor Delta Studio

Comentariul autorului

Apartamentul are trei camere și o suprafață construită de 121 de metri pătrați amenajat pentru un cuplu cu un copil.
Amenajarea dormitorului matrimonial a pornit de la pat. Camera conține un dressing Formmat ingenios, custom made, cu o parte spre dormitor și una spre baie.

Bucătăria e open space cu livingul. Mobilierul de bucătărie Formmat e fabricat la Piatra Neamț și accesorizat cu electrocasnice Franke.
În open space-ul bucătărie-zonă de zi, cuplul a ales un mobilier care să acopere tot peretele, cu insulă.Asocierea curajoasă negru intens-lemn-bandă LED aduce un aer contemporan spațiului. Amenajarea zonei de zi a pornit de la canapea, un element de confort foarte important, pe care cei doi știau exact unde vor să îl plaseze.
Canapeaua e modelul Peanut de la producătorul italian Bonaldo, un model modular ce permite crearea de compoziții creative și personalizate. Livingul a trebuit să integreze și motocicleta, pe care Vladimir nu o mai folosește, dar nu voia să o lase în garaj. Ușile interioare sunt de la producătorul italian Cocif.
Camera copilului include un mobilier custom made Formmat, ce integrează patul și multe spații de depozitare. Patul din dormitorul matrimonial e Fluff de la Bonaldo, un model cu o textură plăcută și lejeră. Pendulele de deasupra noptierelor sunt Nova Luce. Peretele de piatră naturală gri din dormitor aduce o notă masculină compoziției. Textura este îmblânzită de lumina caldă oferită de corpurile de iluminat care parcă plutesc. Baia a pornit de la cada freestanding și are un vibe modern, dat de tapetul negru și oglinda cu LED Rondo de la Dalet. Baia de la intrare e un spațiu inspirat de elementele naturale. Mobilierul e Slim Lux de la Dalet, iar oglinda cu LED Rondo de la Dalet. Terasa apartamentului are o priveliște splendidă spre lac. Ventilatoarele în stil retro sunt de la Nova Luce.



Alte lucrări cu aceiași autori: