ro | en
Casa S.DI

Casa S.DI

Autori: arh. Andreea Iulia Turbatu, arh. Onisim Bulgariu, arh. Andrei Brinzuca
Birou de proiectare: ArhitectO (Onisim Architecture and Design SRL)

Colaboratori:
Structura: SAFE STRUCTURES DESIGN S.R.L.

Comentariul autorului

Elegantă și confortabilă, locuința S.DI este un proiect arhitectură cu adevărat special, tocmai pentru că mixează elemente estetice și funcționale inedite. Tocmai datorită componentelor spectaculoase, reușește să ofere sentimentul de acasă. Accentele minimaliste definesc echilibru vizual și confort la standarde înalte.

Clădirea a fost definitivată pe un teren de aproximativ 450 mp în comuna Tunari și se desfășoară pe două niveluri.

Printre principalele funcționalități pe care le prezintă proiectul de arhitectură se numără:

● Accesul principal în locuință se face printr-o terasă acoperită.
● Zona de zi se află la parter și creează ambientul perfect pentru momentele de relaxare alături de cei dragi. În plus, datorită ferestrelor mari, amplasate în așa fel încât încăperile să fie luminate constant, locatarii pot derula fără probleme toate sarcinile zilnice. Camera de zi este în regim open space cu bucătăria, pentru un plus de confort și funcționalitate. Scara se află în living și este în două rampe. Tot aici se află un spațiu tehnic, în care poate fi integrată centrala, dar și alte ustensile pentru casă.
● Zona de noapte integrează trei dormitoare spațioase. Dormitorul matrimonial prezintă baie privată și un dressing generos. În zona destinată exclusiv relaxării se află de asemenea un balcon amenajat în același stil cu celelalte componente ale locuinței.
● Din zona de zi se face accesul către o terasă amenajată simplist. Tocmai pentru că este acoperită, terasa devine locul ideal pentru petreceri în familie sau momente petrecute în doi.