ro | en
Ansamblu casute de vacanta

Ansamblu casute de vacanta

Autori: arh. Andreea Iulia Turbatu, arh. Onisim Bulgariu
Birou de proiectare: ArhitectO (Onisim Architecture and Design SRL)

Comentariul autorului

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță de vis alături de prieteni, familie sau persoana iubită poți opta pentru căsuțe de vacanță. Devin opțiunile ideale pentru cei care vor să experimenteze momente constante de relaxare și care apreciază calitatea premium. Clădirile au fost definitivate pe un teren de 1500 de mp în Bușteni, una dintre cele mai vizitate zone de munte din țară. Iau forma unor locuințe tipic scandinave, cu acoperiș ascuțit și linii drepte care se îmbină perfect. Totuși, oferă un aer intim, care inspiră prin toți porii confort și familiaritate. Aici îți vei putea reîncărca bateriile după săptămâni întregi de muncă și te vei bucura în mod sigur de experiențe unice. Căsuțele au fost gândite cu atenție de o echipă specializată, care s-a ocupat de toate etapele necesare creării unor spații armonioase, de la arhitectură până la design interior.

Curtea dispune de un foișor generos. Aici îți poți savura în liniște cafeaua de dimineață și poți admira frumusețile naturii înconjurătoare.
Zona de zi este în regim open space, ceea ce oferă atmosferei o notă fresh, aerisită. În plus, elimină senzația de supraaglomerare.
Spațiul exterior dispune un loc special în care poate fi organizat un foc de tabără. Dacă vrei să te bucuri de o experiență autentică la munte, adună-ți prietenii în jurul unui foc de tabără, cântați împreună și împărtășiți povești.

● Respectă premisele echilibrului vizual - Toate componentele se completează reciproc pentru a definitiva un întreg armonios. Nu vei avea nici măcar o secundă senzația că există ceva care lipsește din peisaj.
● Pune accent pe importanța calității - Au fost utilizate unele dintre cele mai bune materiale, atât în ceea ce privește derularea activităților de arhitectură, cât și a celor de design interior. Toate alternativele garantează standarde înalte de rezistență și durabilitate.
● Creează o atmosferă cozy, care să se plieze întocmai pe caracteristicile unei vacanțe de vis - Au fost adăugate covoare pufoase, obiecte de mobilier în stil minimalist, dar și decorațiuni rustice, în ton cu peisajul. Paleta cromatică include nuanțe neutre, tocmai pentru a nu obosi din punct de vedere vizual. Finisajele folosite sunt pe cât de delicate, pe atât de ieșite din tipare.