ro | en
Amenajare Sediu CPI Property Group

Amenajare Sediu CPI Property Group

Autori: arh. Ștefan Alberto Bianco, arh. Iulia Popescu, arh. Oana Cucoranu
Birou de proiectare: Prographic Architecture Studio

Colaboratori:
Ingineri instalatii: Instaltek
Foto: Sabin Prodan

Comentariul autorului

Amenajarea biroului se inspiră din valorile de brand ale companiei pentru a oferi un spațiu de lucru reprezentativ, adaptat nevoilor utilizatorilor săi.

Din punct de vedere estetic predomină texturile calde, accentele de auriu si placările de lemn, ce contrastează cu nuanțe reci de beton aparent, finisaje în tonuri de gri și punctual, accente metalice negre, întregindu-se astfel o atmosferă elegantă. Obiecte decorative colorate puternic evidentiază, din loc în loc, anumite zone, insuflând dinamism aspectului general.

La nivelul recepției s-a dorit crearea unei zone care să reprezinte brand-ul, o zonă de impact, în mijlocul căreia se află desk-ul de recepție inspirat din domeniul de activitate al companiei, sugerând ideea de metamorfoză, de evoluție, de șlefuire. Sălile de meeting au fost personalizate prin implementarea unor panouri de plută gravate cu diverse hărți, cu rol atât estetic cât și funcțional, permițând utilizatorilor să marcheze punctele de interes. Prin dispunerea unui mobilier specific zona de circulație a fost tratată și ca spațiu de colaborare și informal meeting.