ro | en

Sediu birouri - Firma ROKURA

Autor: arh. Adrian Emilian Zerva
Coautori: arh. Cristian IACOB, arh. Alexandru SIMA
Birou de proiectare: STUDIO 10 M SRL

Comentariul autorului

Imobilul proiectat este destinat functiunii de birouri si locuinte

Din punct de vedere al organizarii functionale s-a urmarit realizarea unor spatii de birouri si locuinte care sa corespunda cerintelor temei, respectiv necesitatilor beneficiarilor si sa asigure conditii optime de functionare - accese facile, circulatii minime, lumina, ventilare, valorificarea sitului si a perspectivelor exterioare.

Birourile sunt rezolvate in spatii de lucru individuale sau birouri colective, respectind realizarea suprafetelor functionale necesare pe fiecare nivel si a iluminarii si ventilarii corespunzatoare

Apartamentele realizate la ultimele doua nivele ale cladirii beneficiaza de terase si logii generoase si raspund cerintelor functionale exprimate de beneficiar, asigurand o luminare naturala generoasa si perspective interesante.

Accesul principal in cladire se face din strada Rahmaninov, existand si un acces secundar de la nivelul mai inalt al strazii G. Verdi

Circulatia interioara este asigurata de un nod central.

Garajul cu sistem Klaus asigura spatiu pentru 10 masini

Functiunile tehnice se afla in subsolul cladirii

Volumetria cladirii imbina conditiile impuse de PUD cu situatia terenului, orientarile favorabile, insorire, diferentele de nivel ale terenului.

Imaginea cladirii este realizata prin diversele retrageri, terase orientate spre zonele verzi adiacente si de imbracamintea exterioara cu accente de culoare in zone semnificative.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2008
arhitectură