ro | en

Apartament H.

București, România
Autori: arh. Vladimir Ivaneț, arh.int. Beatrice Marta / Somethingwedesign
Colaboratori: Ham Group

Comentariul autorului

Obiectul proiectului este un apartament cu 3 camere, cu o suprafață de 80mp, situat în București, pe strada Matei Basarab.
Intrarea în locuința ce beneficiază de lumină naturală generoasă, se realizează printr-un hol îngust, fragmentat de un element de trecere, finisat cu parchet stratificat, material folosit și la nivelul pardoselii.
Incepând cu ancadramentul de lemn și terminând cu dining-ul, spațiile de depozitare și dulapurile voluminoase sunt dispuse perimetral, pentru a face loc canapelei, insulei și locului de luat masa.
Dormitorul matrimonial are un design minimalist și este delimitat de baia proprie printr-un corp de mobilier.
În același stil de amenajare, camera de oaspeți cuprinde un spațiu de depozitare și o canapea extensibilă, iar piesa principală o reprezintă cada de baie poziționată sub ferestrele de mansardă.
S-a optat pentru un numar restrâns de materiale și culori, pentru a crea un design unitar.
Albul predominant este completat de textura parchetului și de nuanța discretă a vopselei decorative și a microcimentului, folosit atât pe pardoseala holului cât și la nivelul pereților și blatului bucătăriei, în cele două băi și in zona căzii, inclusiv la fronturile dulapului suspendat.



2018
Amenajări de interior