ro | en

Apartament Parcul Carol

București, România
Autori: arh. Cristian -Cosmin Frunză, arh. Alexandra Ioana Frunză / SC Cofran Design SRL

Comentariul autorului

Proiectul prezintă o amenajare interioară în stil clasic, într-un apartament tip duplex, cu un partiu ușor atipic, unde accesul se face la nivelul superior, într-un open-space de aproximativ 80 de metri pătrați.
Conceptul de ”eleganță caldă” este susținut prin cromatica aleasă în tot spațiul amenajat – culori calde și odihnitoare, menite să creeze o atmosferă de relaxare și confort. În toată zona de zi, mobilierul este executat din lemn masiv de tei, băițuit și lăcuit. Parchetul este din lemn masiv de stejar albit, iar decorațiunile sunt executate din duro-polimer și vopsite cu o vopsea decorativă pe bază de apă.
La nivelul inferior regăsim zona de noapte cu un dormitor matrimonial cu baie proprie și alte două dormitoare cu baie comună pe hol. Aici mobilierul a fost executat din lemn masiv de fag vopsit în nuanțe calde de crem și gri, pentru a oferi mai multă luminozitate camerelor. Pereții sunt îmbrăcați în tapet cu texturi fine de damasc sau vopsitorii decorative în nuanțe pastelate.
Tot designul mobilierului, dar și al tavanelor a fost dictat de simetrie și dispunerea obiectelor în pereche, pentru a obține armonia întregului spațiu interior.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2018
Amenajări de interior