ro | en
DestinyPark - o lume condusă de copii

DestinyPark - o lume condusă de copii

Autori: arh. Bogdan Neagu
Birou de proiectare: NBC ARHITECT

Colaboratori:
Arhitectură: arh. Dana Stănciucu, arh. Anca Balotă, arh. Bianca Pereanu, arh. George Barbu, arh. Iulian Arbanaș, arh. Cristian Mititelu, arh. Felix Pelea
Structura: D&C EXPERT PROIECTARE STRUCTURI
Beneficiar: S.C. DESTINYPARK S.R.L.

Comentariul autorului

Destiny Park este un proiect la care am lucrat cu drag alături de o echipă de specialişti care a reprodus fidel domeniile-cheie ale vieţii economice, instituționale şi culturale ale unui oraş din lumea reală, permitând părinţilor să identifice pasiunile şi talentele naturale ale copiilor lor.
Fiecare copil este unic iar o experientă atât de conectată la realitate cum este Destiny Park nu există în alt centru de distracţii.
Destiny Park este un loc în care educaţia se face preponderent prin joc, modalitate ideală de a menţine copiii interesaţi şi de a face ca informaţiile să fie uşor reţinute.
Este un oraş în miniatură cu bancă, poliţie, pompieri, spital, supermarket etc., cu zone tematice în care copiii pot interacţiona cu diverse meserii şi devin pentru o zi - în funcţie de propriile aspiraţii - bancheri, pompieri, medici, aviatori, prezentatori de televiziune, piloţi, un loc în care vocaţiile, talentele şi pasiunile celor mici se îmbină cu jocul.
În Destiny Park, copiii au la dispoziţie peste 50 de activitaţi din toate domeniile vieţii reale: finanţe, industrie, IT, medicină, ştiintă, cultură, artă, entertainment s.a.m.d. Totul pentru ca cei mici sa înveţe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilităţi, să iţi administrezi veniturile. Fiecare dintre aceste activităţi este organizată într-un cadru specific şi are un impact financiar asupra copilului implicat – fie câştigă MagicBani prin „muncă”, fie îi cheltuieşte cumpărând produse sau distrându-se. Pentru a construi o serie de spaţii şi de experienţe autentice pentru cei care vor să ânvețe prin joacă, integrăm în proiectul nostru organizaţii din lumea reală, sub forma parteneriatelor cu instituţii şi companii care doresc să se implice în educaţia celor mici.