ro | en
Taupe Smoke

Taupe Smoke

Autori: arh. Cristiana Zgripcea, arh. Alexandru Morar, arh. Ciprian David

Colaboratori:
finisaje: Delta Studio
mobila: Zen Mob Design
Iluminat: Lustre.ro
Foto: Vlad Creteanu

Comentariul autorului

TAUPE SMOKE reprezinta amenajarea unui mic apartament cu doua dormitoare situat in cadrul unui complex rezidential nou din nordul Bucurestiului. Apartamentul are o superba vedere catre lacul Tei si zonele libere de constrcuctie si bogate in vegetatie din preajma acestuia.
Partiul este unul functional in care zona de zi este separata de zona de seara printr un hol de distributie catre dormitoare si baia pentru oaspeti.
Conceptul cromatic este se bazeaza pe doua culori fond (taupe de la nivelul peretilor si stejarul antichizat al pardoselilor) si doua de accent (negru si auriu).
Materialele folosite la nivelul mobilei sunt uni, in nuanta peretilor, astfel incat sa se confunde cu acestia, sa nu aglomereze vizual spatiile avand in vedere ca sunt mici, deservind in acelasi timp si ca suport pentru elementele accent-spectacol care se profileaza pe acestea.
Rezultatul final este al unei locuinte care a devenit in primul rand foarte confortabila trailui beneficiarilor ei, dar care a capatat si functia de reprezentare a pesonalitatii si calitatii vietii acestora.