ro | en

Grey Apartment

București, România
Autori: arh. Eliza Yokina, arh. Cosmin Anghelache, arh. Cristian Voinea / SYAA
Colaboratori: Productie metal – Vertigo Metal
Productie blaturi lemn – Materia
Productie mobilier metalic – Vertigo Metal
Bucatarie, mobilier la comanda – Fronte, accesorii Superfront
Lampi – Flos, Norman Copenhagen, Artemide
Bai – Agape, Marazzi, Duravit, Hansgrohe
Pardoseli – Grisco

Comentariul autorului

Beneficiarii acestei amenajari si-au dorit un spatiu aerisit, discret si care sa le reprezinte modul de viata. Brief-ul s-a invartit de la inceput in jurul nuantelor de gri si al elementelor din lemn sau metal care au dat tonul amenajarii, beneficiarii dorindu-si un fundal calm, relaxat, dar in acelasi timp cu o nota nepretentioasa.
Griul-beton al plafonului este elementul vizual ce da unitate intregului spatiu, rezultat din dorinta de a elibera inaltimea spatiului si de a diminua impactul placarilor la interior. Corpurile de iluminat reusesc, prin diversitatea de nuante si texturi, sa diminueze sobrietatea tonalitatii neutre.
Pe langa paleta de culori, s-a venit si cu o selectie de obiecte de design pe care SYAA a preluat-o si pe care s-a construit mai departe ambientul apartamentului. Mobilierul a fost proiectat in intregime si executat in Romania. Am incercat sa cream un spatiu cat mai reprezentativ pentru life-style-ul beneficiarilor, acestia fiind adepti ai simplitatiiAlte lucrări cu aceiași autori:

2016
arhitectura spațiului interior
Powered by: