en | ro

Restaurant The Harbour

București, România
Autori: arh. Ștefan Alberto BIANCO, arh. Alexandra ARAMĂ, arh. Iulia POPESCU / PROGRAPHIC ARCHITECTURE STUDIO

Comentariul autorului

Amenajarea restaurantului the Harbour a fost realizată inițial în anul 2003 de către echipa Prographic. Beneficiarii și-au dorit un refurbishment al spațiului, astfel încât acesta să devină mai luminos si mai viu colorat.
Intervenția într-un spațiu care este deja asociat cu o anumită atmosferă a constituit cea mai mare provocare a noastră. Păstrarea sau reutilizarea unor elemente din amenajarea veche au fost decizii luate din dorința de a avea o intervenție minimală asupra existentului. Noul mobilier păstrează o linie clasică însă este alăturat unui mobilier modernizat atât ca material cât și culoare.
Tubulaturile vizibil existente au fost vopsite în culori vii. Lambriul și pardoseala au fost rașchetate, până când lemnul și-a recăpătat culoarea lui naturală. Corpurile de iluminat au fost înlocuite cu unele custom made. Toate aceste modificări contribuie la crearea unei atmosfere luminoase și calde a spațiului, oferindu-i un aer primitor.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2016
arhitectura spațiului interior
Partener: Greentek