ro | en

Lumină și culoare

Cluj-Napoca, jud. Cluj, România
Autori: arh. Cristian -Cosmin Frunză, arh. Alexandra Ioana Frunză / SC COFRAN DESIGN SRL

Comentariul autorului

Echipa noastră a fost solicitată pentru un proiect de amenajare care să exprime pofta de viață și un aer contemporan în același timp. Am ales astfel pentru zona de zi culori solare – galben și portocaliu – care au creat împreună un efect de luminozitate maximă. Pentru realizarea culorilor am folosit diverse tipuri de vopsele decorative, cu efecte de sidef și reflexii.
Formele circulare creează și ele un aspect jucăuș și relaxat, iar mobilierul predominant alb și stejar natur contribuie la armonizarea spațiului. La bucătărie, zona dintre mobilierul de bază și cel suspendat a fost placată cu sticlă printată digital, cu imaginea aleasă de noi.
La amenajarea grupurilor sanitare am optat pentru finisaje atipice, din cauza suprafețelor destul de mici ale acestora. Astfel, pe pardoseală a fost turnată rășină epoxidică, pereții fiind placați parțial cu faianță și mozaic, parțial tratați cu vopsitorii decorative rezistente la apă.
Proiectul a fost coordonat de echipa noastră pe parcursul execuției, pentru a ne asigura de implementarea întregului concept la un nivel de calitate superior și un rezultat pe placul nostru și al beneficiarului.



Alte lucrări cu aceiași autori: