ro | en

Amenajare săli de curs Wilo și Hilti

București, România
Autor: arh. Ioana - Raluca Popescu / ZEST Collective
Colaboratori: Stud. Arh. Florin Pîndici
Stud. Arh. Alin Stoica

Comentariul autorului

Proiectele pentru sălile de curs Hilti și Wilo din incinta Facultății de Inginerie a instalațiilor din București fac parte dintr-o strategie a universității de a renova sălile de curs prin colaborarea cu companiile de profil. Hilti, Rehau și Wilo sunt cele 3 companii care a decis să facă o investiție în 3 spații care au fost mobilate , renovate și echipate conform proiectelor realizate de Zest Collective.
Sala Wilo a fost prima finalizată, în noiembrie 2015. Datorită caracterului particular al acestei săli, definit de prezența a 4 stâlpi în zona centrală, ocuparea maximă a acesteia este de 99 de locuri. Amplasarea scaunelor este gandită astfel încât toți studenții să aibă vizibilitate către tablă/zona de proiecție.
Sala Hilti a fost inaugurată în februarie 2016. Spațiul contribuie prin calitate și atmosferă la experiența educațională, în timp ce exprimă câteva din valorile companiei. Sistemele de prindere atiseismica pentru instalații Hilti încadrează zona de expoziție, reprezentativă pentru sală, unde sunt prezentate imagini și informații relevante pentru aportul pe care HILTI îl are în domeniul instalațiilor.



2016
arhitectura spațiului interior
Powered by: