ro | en

White Tower - Locuinte Colective S+P+8E

Ploiesti, jud. Prahova, România
Autori: arh. Răzvan Florian Bârsan, arh. Ștefan Sterian, arh. Ionuț Dochița, arh. Alexandra Dincă, arh.int. Catălina Simion / RĂZVAN BÂRSAN+PARTNERS
Colaboratori: Render: arh. Ionel Pasmangiu

Comentariul autorului

Proiectul rezidențial este situat în Ploiești, pe bulevardul București, în apropiere de Hipodrom, într-o zonă cu vegetație bogată, departe de agitația orașului.
White Tower reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte rezidențiale din municipiul Ploiești, aducând un aport important zonei prin conceptul și forma fațadei, îmbinarea diferitelor tipuri de terase, intimitatea creață din jocul riflajelor decorative și luminozitatea oferită de suprafețele vitrate mari. Imobilul este alcătuit din 8 etaje și parter. La fiecare etaj se regăsesc apartamente de 2 camere decomandate iar la etajul 8 sunt apartamente tip duplex, având caracteristici precum funcționalitatea compartimentărilor, bucătării și băi utilate, grădini private la parter.
Complexul asigură necesarul locurilor de parcare fiind distribuite subteran pe două niveluri pentru locatari și suprateran pentru vizitatori.



Alte lucrări cu aceiași autori:

2018
Proiecte de arhitectură