ro | en
Casa C.IM

Casa C.IM

Autori: arh. Andreea Iulia Turbatu, arh. Onisim Bulgariu, arh. Daniela Plamadeala
Birou de proiectare: ArhitectO

Colaboratori:
Structura: ing. Marian Degheluta

Comentariul autorului

Situată în localitatea Domnești pe un teren de 429,00 mp, locuința are o suprafață construită de aproximativ 100,00 mp și se desfașoară pe două niveluri. Locuința a fost amplasată cât mai aproape de latura dreaptă a terenului pentru a maximiza spațiul exterior și a crea o curte care asigură liniștea și confortul familiei. Volumetria ortogonală a locuinței este realizată prin decroșuri și jocuri de volume, iar culorile și texturile folosite conferă locuinței un aspect modern și echilibrat.
Accesul în locuință se realizează printr-un vestibul generos cu spații de depozitare și acces atât către zona de zi open-space, cât și către birou. Bucătăria spațioasă beneficiază de o cămară, iar accesul pe terasă exterioară se realizează prin zona de dining.
Etajul este compus din trei dormitoare cu dressing propriu, o baie comunp și o baie privată aparținând dormitorului matrimonial. Toate dormitoarele pot fi accesate printr-un hol central, circulația fiind astfel simplă și eficientă.Alte lucrări cu aceiași autori: