ro | en
Amenajare birouri F

Amenajare birouri F

Autori: arh. Ștefan Alberto Bianco, arh. Teodora Cîrlea, arh. Angela Dumitrescu
Birou de proiectare: Prographic

Comentariul autorului

Beneficiarul proiectului, o companie producatoare de produse pe baza de ciocolata a dorit reamenajarea si extinderea sediului existent. Provocarea acestui proiect a fost realizarea unei medieri intre cele doua spatii initial complet diferite, integrandu-le si oferind un design unitar prin inlocuirea partiala a finisajelor.
La nivelul amenajarii predomina culorile calde, accentele de auriu si placarile de lemn, ce contrasteaza cu nuante reci de beton aparent, finisaje in tonuri de gri si punctual, accente metalice negre.
Zonele de circulatii au un design special, dungile colorate cu diferite grosimi ce urmeaza directia circulatiilor si punctelor de inflexiune fiind inspirate din straturile de ingrediente din produsele companiei, marcand astfel coridoarele principale si avand rolul de a unifica existentul de nou.
La nivelul receptiei, s-a dorit crearea unei zone care sa reprezinte brand-ul, o zona de impact, in mijlocul careia se afla desk-ul de receptie inspirat de unul dintre faimoasele lor produse.
Salile de meeting au fost personalizate, fiecareia atribuindui-se un produs din portofoliul brand-ului astfel, finisajele, corpurile de iluminat si mobilierul fiind adaptate in functie de produsul respectiv.
In intregul spatiu predomina liniile dinamice, contrastul intre nuantele reci si cele calde, dar si intre tipurile de texturi alese.



Alte lucrări cu aceiași autori: