ro | en
Birou Pay U

Birou Pay U

Autori: arh. Ștefan Alberto Bianco, arh. Monica Trasca, arh. Alexandra Diaconu, arh. Adina Costea
Birou de proiectare: Prographic Architecture Studio

Comentariul autorului

Beneficiarul a dorit o reamenajare a spațiului închiriat în clădirea Opera House. Planul liber inițial a fost împărțit în două zone mari: open-space și relax area, delimitând astfel profilul fiecărei activități și conferind un grad de intimitate. Accentul s-a pus însă pe zona socială a spațiului: cea a cafeteriei. Fiind locul ce aduce împreună toți membriI companiei, a fost nevoie de un gabarit generos - cafeteria extinsă cuprinde astfel o zonă deschisă pentru prepararea mâncării, locuri de luat masa și un green pancake-station bar. Trecerea de la cafeterie, la zona de bar și lounge se face printr-un portal. Paletarul cromatic folosit cuprinde nuanțe de gri, albastru și verde. Sablajul tip cutter-plotter aplicat pe partițiile de sticlă din interiorul spațiului a fost inspirat de logo-ul PayU - cea mai mare companie procesatoare de plăți online cu cardul.