ro | en

Birouri CBRE

București, România
Autori: arh. Ștefan Alberto Bianco, arh. Cătălina Nechifor, arh. Alexandru-Marius Abostănoae, st.arh. Andrei Vlădoiu / Prographic Architecture Studio

Comentariul autorului

Conceptul implementat în birourile CBRE a fost generat în urma unei analize atente a modului în care pot fi exprimate grafic capacitatea de comunicare și inovație, caracteristice brandului clientului.
,,Green Thunder,, are la bază asocierea dintre un simbol al intelectului și creativității (fulgerul), reprezentativ pentru valorile companiei, și un simbol al naturii (verdele), ce exprimă implicarea activă a clientului în domeniul sustenabilității. Metaforă a conectivității, fulgerul verde leagă între ele toate spațiile atât la nivelul circulației cât și la nivelul percepției.Flexibilitatea și facilitatea comunicării au stat la baza rezolvării funcționale a spațiului. Deși diverse din punct de vedere al configurației lor, au fost alese soluții care se adaptează nevoii clientului de a oferi atât angajaților cât și clienților un mediu de discuție și dezvoltare variat. Spațiile pot servi atât pentru lucrul individual în sistem share desk, cât și pentru lucrul in echipă, meeting-uri sau brainstorming. Zona de primire funcționează ca un nucleu central care asigură atât legatura dintre spațiul clădirii și cel exterior, cât și conectarea dintre zonele destinate clienților și spațiul deschis de lucru al echipei.



Alte lucrări cu aceiași autori: