ro | en
Lanach Flavours

Lanach Flavours

Autori: arh. Csilla Negoiță, arh. Diana-Adina Nine, arh. Laura-Maria Ruxăndescu
Birou de proiectare: SC Letics Atelier SRL

Colaboratori:
Instalații: ing. Ana Micata (A&B Favorit)
Execuție: Mastership
Beneficiar: LLCM Retail Partners SRL

Comentariul autorului

Lanach Flavours este un bistro high-end, cu produse sănătoase și de calitate. Conceptul Lanach este bazat pe trei tendințe actuale:
1. plăcerea gustului superior;
2. autenticitate prin calitatea premium a ingredientelor;
3. valoarea unei gustări sănătoase.
Lanach Flavours are ca țintă recrearea gustului copilăriei prin contextul unei bucătării futuriste, cu conținut scăzut de gluten și îndulcitori naturali, neprocesați.
Obiectivele clientului nostru au fost: ingrediente de calitate, arome unice și inovative, într-o locație deosebită, cu un design creativ și aparte.
Am dorit să creăm un spațiu unde să te poți răsfăța, unde îți poți încarca bateriile după o plimbare în parc, unde poți avea o întâlnire de business sau un mic-dejun delicios.
Luând toate acestea în considerare, am creionat valorile reprezentative conceptului: Sofisticare, Rafinament, Încântare, Stima de sine și Calitate.
Astfel, conceptul reflectă aceste valori prin combinția de culori și texturi. Rozul pudrat si auriul rose reprezintă delicatețea, rafinamentul, pe când bleumarinul și albastrul roial simbolizează calitatea, încrederea, stima de sine și latura sofisticată a brandului.
Combinate cu texturile naturale precum lemnul, piatra și betonul, aceste elemente duc la un rezultat pe măsura dorințelor clientului.
Din punct de vedere al organizării fluxurilor solicitate de beneficiar, spațiul era limitat pentru a îndeplini toate cerințele funcționale (zonă de servire și vânzare, spații anexe conform funcțiunii, sală de întâlniri și birou), astfel am fost nevoiți să creăm o supantă pentru a obține mai multă suprafață utilă, permisă datorită înălțimii spațiului. Sala de servire și vânzare, împreună cu sala de întâlniri au rămas cu înălțimea liberă de 5.20m, iar spațiile anexe au fost supraetajate cu zona de birou.