ro | en
CO-FI

CO-FI

Autori: arh. Eliza Yokina, arh. Irina Plopeanu
Birou de proiectare: Cumulus

Colaboratori:
Foto: Radu Matei
Beneficiar: Amiato Beauty SRL

Comentariul autorului

CO-FI este o cafenea și bistro urban cu specific - cafea proaspăt prăjită in-house. Spațiul este organizat astfel: zona de bar pentru prăjirea și prepararea cafelei și băuturilor, prepararea de sandwich-uri, croissante și brownies. Deși cafeneaua are o suprafață totală de 65 mp, este un spațiu primitor care reușește să creeze momente de savurat cafeaua. Locurile de stat sunt alcătuite din mese cu banchetă tapițată, mese și scaune în curtea exterioară și bancheta la fațada spre stradă.
Pe un fundal estetic neutru în nuanțe de alb și gri se proiectează accente de culoare și texturi: mobilierul în culori vibrante și ritmicitatea finisajului în nuanțe natur în zona barului și în tratarea unei nișe de stat. Finisajele calde precum lemnul, alături de lumina caldă și abundența vegetației completează portretul primitor al spațiului. Elemente geometrice metalice în culori neutre constituie suporturi pentru plante, dar și spații pentru expunerea produselor.
Cuvintele cheie care definesc brandul sunt: Urban, Natural, Original, Lejer, Glumeț, Manual, Artizanal, Comunitar, Pasiune, Profesionalism, Optimism, Esențial, Autentic, Adevărat.



Alte lucrări cu aceiași autori: