ro | en
Casa T

Casa T

Autori: arh. Cristian Pătrașcu
Birou de proiectare: Cristian Pătrașcu Studio

Colaboratori:
Mobilier: Adrian Matei
Finisaje: Petre Cristescu

Comentariul autorului

O amenajare caracterizată printr-un stil elegant cu accente luxury. Am pornit de la o paleta cromatică neutră dar combinată cu accente de culoare puternice date de draperii.
Fiind un spațiu deschis în care scară comunica cu zona de zi, am dorit să o integrăm iar elementele metalice negre ale balustrazii le regăsim și la TV stand, la biblioteca din dreptul mesei de dining, precum și la piciorul mesei cu blat de marmură. Oglindă cu aspect auriu a bibliotecii oferă și ea o notă luxury ce este în armonie cu elementele metalice precum și cu draperiile și canapeaua cu aspect catifelat.
Sub scară am inclus o depozitare închisă, iar pentru a profită la maxim de acel spațiu, am introdus și o mică biblioteca orientată spre canapea.
Dormitorul matrimonial, ce păstrează elemente de design din living-ul de la parter, primește o notă mai exotică prin tapetul din spatele patului și draperiile de culoare verde.
Al doilea dormitor reprezintă o imagine de contrast între patul cu aspect catifelat și tăblie roz prăfuit, și peretele din spatele patului ce are un ușor aspect de beton aparent.