ro | en
Apartament 13

Apartament 13

Autori: arh. Cristian Pătrașcu, arh. int. Daniela Cristea
Birou de proiectare: Cristian Pătrașcu Studio

Colaboratori:
Mobilier: Adrian Matei

Comentariul autorului

O amenajare caracterizata printr-un stil elegant cu accente luxury. Am pornit de la o paleta cromatica neutra dar combinata cu accente de culoare puternice date de materialele textile.
Zona de bucătărie este închisă cu uși glisante din sticla cu rama metalica și comunica vizual cu zona de dining și de living. Electrocasnicele sunt perfect integrate în corpurile bucătărie, păstrând cromatica neutra și ajuta la utilizarea câtor mai puține culori.
Baia cu dus te duce cu gândul către mare deoarece gresia utilizata are un aspect și o culoare asemenatoare nisipului iar faianță de pe peretele de accent are o cromoatica specifica oceanului.
Dormitorul matrimonial, ce păstrează elemente de design din living, primește o nota mai exotica prin tapetul din spatele patului iar ușa filomuro ce da spre baie este perfect mascata fiind îmbrăcată în tapet.
Lumina joaca un rol foarte important în acest proiect, având scafe de lumina și benzi Led pentru a scoate în evidenta anumite materiale utilizate, corpuri de mobilier și spatii noi create.
Întreagă amenajare urmărește un stil elegant, cu materiale textile cu aspect de catifea, culori calde și câteva accente de auriu.