ro | en

Highbrow Estate

București, România
Autori: arh. Răzvan Florian Bârsan, arh. Alexandru Duca, arh. Lorena Gheorghiu / RĂZVAN BÂRSAN+PARTNERS

Comentariul autorului

Interiorul propus aparține unei locuințe plasate în cartierul Cotroceni din București. Aerul clasic al zonei este prezent și în compunerea interioarelor locuinței de față.
Propunerea noastră îmbină elemente arhitecturale clasice cu elementele arhitecturii contemporane, oferind o atmosferă plină de eleganță și rafinament fiecărei încăperi. Elementele de lemn masiv folosite pentru finisarea pereților sunt completate de delicatețea elementelor de sticlă ce compun bibliotecile de expunere prezente în întreaga locuință.
Delicatețea elementelor de iluminat rup atmosfera sobră data de plafoanele clasice ale camerelor prin forma acestora, dar și prin lumina caldă și difuză. Elementele de mobilier clasice se îmbină perfect cu sistemele tehnologice specifice perioadei contemporane.
Golurile de mari dimensiuni păstrează o constantă legătură cu spațiile verzi exterioare; verde ce a fost adus în locuință printr-un perete viu prezent în livingul de la ultimul etaj.
Pentru a accentua atmosfera clasică am propus șeminee în living, zona de luat masa și spațiul destinat hobby-lor.Alte lucrări cu aceiași autori:

2018
Proiecte de arhitectură