ro | en

Amenajare spațiu de birouri

București, România
Autori: arh. Răzvan Florian Bârsan – Autor, arh.int. Cristina Postu – Autor, arh.int. Catălina Simion – Autor / Răzvan Bârsan + Partners
Colaboratori: Pardoseli: Insight Floor
Mobilier: Except Custom Solutions
Imagini: Stelian Popa

Comentariul autorului

BRP Energy este o companie de consultanță din București. Echipa este formată din oameni tineri, cu idei creative. Am respectat, înțeles și încercat să implementăm ideile lor în bugetul alocat.
Activitățile lor sunt divizate în două subramuri, precum: lucrul cu publicul și activități care au nevoie de liniște și intimitate. Scopul acestei amenajări a fost crearea unui spațiu de birouri plăcut și primitor.
Tematica a fost una dinamică, jovială, în culori calde, cu elemente decorative vesele. Paleta de culori a fost inspirată din logo-ul firmei, ulterior regăsită în desenul colorat din stereotomia mochetei, în culorile spațiilor de depozitare și desenul cu buline al tapetului.
Spațiul este compus dintr-o zonă de recepție lounge, o sală de conferințe delimitată de zona de birouri open space printr-un perete de sticlă colorat, un birou individual pentru director, un birou separat pentru manageri și spațiu cu loc de luat masa, compus dintr-o zonă de bar și canapele. Spațiile comunică între ele prin uși de sticlă cu print.
Iluminatul s-a dorit a fi punctual, cu lumină rece, în anumite zone regăsindu-se accente de lumină caldă prin corpuri de iluminat colorate.



Alte lucrări cu aceiași autori: