ro | en

Ground Zero Brewery

București, România
Autor: arh. Cristiana Zgripcea / CZ CAD

Comentariul autorului

Ground Zero este una dintre cele mai noi si de inovatoare berarii artizanale din Romania, atat din punctul de vedere al produsului, dar si din perspectiva amenajarii spatiului de productie si desfacere. Maniera nonconformista a produsului si trebuia sa isi puna amprenta si asupra spatiului, conceptul designului fiind, dincolo de unul industrial, unul minimalist, cu accente puternice.
Cromatica este una neutra, cu intrepatrunderi ale mai multor nuante de griuri ce deriva din materialele echipamentelor de productie, in combinatie cu placari de sticla alba care sa sublinieze conditiile de igiena ale fabricatiei, iar accentele de vopsitorii galben-neon applicate pe traseele de instalatii aferente echipamentelor, atrage atentia asupra functiunii adapostite de spatiu.
In esenta, dincolo de o fabrica de bere artizanala, Ground Zero este un spatiu deschis publicului , un spatiu in care pasionatii pot participa la procesul de fabricatie, intr un cadru care faciliteaza functional si pune in evidenta din punct de vedere estetic productia berii.



Alte lucrări cu aceiași autori: