Anuala de Arhitectura București » Proiecte » Ediția 2017 » Arhitectura spațiului interior
ro | en

Fromagerie

București, România
Autori: arh. Miruna PRIBEAGU – arhitect, arh. Dan - Gabriel PRIBEAGU – arhitect, arh. Alexandra-Maria CRIȘAN – arhitect / SC REFLEX ARCHITECTURE SRL
Colaboratori: arh. Laura Lascar
arh. Horia Horobeanu

Like

Comentariul autorului

Gandit ca un magazin in magazin, un stand al specialitatilor, a trebuit sa introducem un element cheie, usor perceptibil in textura informationala a unui hyper magazin. Astfel s-a nascut plafonul, cu design extravagant, care depaseste la intrare, in mod intentionat, prisma de sticla ce curge perimetral spatiului.
In interiorul spatiului cu valente vintage, sunt dispuse blaturi de lemn natur pe suport de ardezie neagra, mangaiate de culorile calde ale becurilor incandescente, creandu-se astfel un spatiu confortabil pentru aceste mici delicatese. In centrul scenei, o silueta wireframe de lemn, cu aspect de casuta, incadreaza un stand aparte, cu specialitati alese, aduse din toate colturile lumii, in singurul loc de acest fel din Bucuresti.
Traditie/inovatie , gusturi/simturi, fromage/vinuri, arome aparte, toate au fost adunate intr-un singur loc. Astfel s-a nascut “Fromagerie”.



Alte lucrări cu aceiași autori:

Ediția 2017, secțiunea Arhitectura spațiului interior
Lobby Baneasa
arh. Miruna PRIBEAGU, arh. Dan - Gabriel PRIBEAGU, arh. Alexandru RĂDUȚ