en | ro

Altius

Authors: Oana-Gabriela Iacob, Emil Burbea-Milescu, Radu-Tudor Ponta, Răzvan Florian Delcea, Andrei Cătălin Voica
Republic of Architects

Collaborators
Structura: Axii Design Studio
Instalaţii: Marna Proiect Group
Tavane: PROMETAL / FOR FIT OUT
Mochetă: MODULYS
Mobilier: WORK SPACE, COS
Partiţii sticlă: FOR FIT OUT
Iluminat: ZUMTOBEL, IDEAL LUX / MOIR
Execuţie: Voinea Construct
Fotografii: Radu Malasincu

Authors’ Comment

Between an open space and a closed office spaces, a mix of the two was chosen, also taking into account the integration of a democratically used spaces that increase comfort. The center of the space is used for work environment only on certain days, in the rest of the time it becomes a collective use space and, spatially, ensures visibility and easy passage. Closures are either firm but transparent (glass partitions) or flexible (curtain) to the central area, providing sound proof comfort and a clear limit when used for work. All the spaces are joined by the material and the color of the floor (carpet) and of the ceiling (drywall or metallic grid).