en | ro

REGINA MARIA Pediatrics Craiova

Authors: arh. Letitia Barbuica
head made architecture srl

Collaborators
constructor: LB Decor House
montator tapet: Ax Perpetuum Impex

Beneficiar: Centrul Medical Unirea

Authors’ Comment

The idea of the project started from our aim to create a space that is more like a play area rather then a medical one. In our first meeting the client indicated the fact that it would like to be colourful space and indicated green as a preference in colour. We did not took <green> literally but thought about different thinks that came to mind related to <green>. We stopped at the following series: green →jungle → zoological garden and so we came to a proposal called <my zoological garden>. Whenever possible we used wood as a texture to make the whole space more <home like> for kids. We think we have imagined a happy relaxed spaced within the constraints of the materials allowed to be used for medical uses.