en | ro

Contemporary reflections

Constanta, jud. Constanța, România
Authors: arch. Cristian -Cosmin FRUNZĂ, arch. Alexandra Ioana FRUNZĂ / SC COFRAN DESIGN SRL

Authors’ Comment

The client asked our team for a contemporary design for their house that was in construction at that moment.
The "no corners" concept implied creating an organic ceiling with circular and fluid shapes, as well as using furniture and light fixtures along the same lines.
The soffit ceilings were made from plasterboard, with indirect lighting and were painted in different colors. The double tray ceilings also contributed to the sensation of height.
The color scheme is a combination of metallic pastels and grays, made using various types of decorative paints.
The hues of white and light gray furnishings harmoniously complement the arranged space, while allowing the interior to breathe.



Related projects: