ro | en

"Maize" Restaurant

București, România
Author: arch. Raluca PĂDURARIU / 2Deco Studio
Collaborators: Arh. Meves Ioana
Int. Arh. Stoian Alina
Int. Designer Iana Oana

Authors’ Comment

The concept of the restaurant is to create a serving space around the open space kitchen. This public space has been divided into several areas pursuing different principles, the delimitation of which is done through the bar.
The materials used in this arrangement are simple, natural and with a special effect, in line with the basic idea of the "farm-to-table" menu. The structure of the roof was revealed and highlighted by the neutral color of the wall and floor finishes.
The constant mix of beautiful finishes such as the bar marble plating, the parietal mirror and the reused wood plating, the metallic elements in the kitchen area, the epoxy resin on the floor are another constant of this proposal. The coloring of the furniture pieces is composed of pastel and neutral shades, beautifully harmonized.
The concept takes into account the dialogue of the materials used and their dosing. The arrangement is highlighted by the contrast between the nature of the materials used, through urban- natural elements, shadow and light.



Related projects: